CUTITE DE BUCATARIE - Gama "Intempora"

Selectate de către Scoala de Bucatarie Alain Ducasse și utilizate în atelierele lor, cuțitele Intempora sunt inspirate de designul tradițional Opinel, au aceeași aderență confortabilă și oferă o calitate excepțională la tăiere.

Cutit Opinel ‘Intempora’ nr.226, cu lama zimtata
Lama ascutita, de 10 cm, micro-zimtata. Este ideal pentru tăierea și pregătirea rosiilor, oualor fierte tari, kiwi sau cârnați.
Cutit Opinel ‘Intempora’ nr. 225 pentru taiat
Acest cutit este o unealta esentiala in bucatarie. Lama sa subtire, de 10 cm, este perfecta pentru feliere, decojirea frctelor si a legumelor, cat si pentru carne.
Cutitul Bucatarului Multifunctional, Opinel ‘Intempora’, nr. 218
Ideal pentru taiere, feliere subțire, tocare și joc cu zaruri ... lama de 3 mm grosime rămâne rigida și stabila atunci când tăiați. Tăișul curbat permite tăierea cu o mișcare tip balansoar.
Cutit Multifunctional Santoku, Opinel ‘Intempora’ nr. 219
Acest cutit este potrivit pentru peste si crustacee, dar si pentru legume sau cotlete. Se stie ca pestele necesita o feliere mai atenta. Dupa taiere, lama lata nu lasa resturile de alimente pe masa de taiat.
Cutit pentru taiat Opinel ‘Intempora’ nr. 220
Cutitul este ideal pentru a taia friptura, dar si pentru picioare de miel sau pasari de curte. Manevrarea excelenta, lungimea lamei de 16 cm si grosimea de 2,5 mm fac din acest produs unul eficient si pentru taierea fructelor si a legumelor.
Cutit de filetat Opinel ‘Intempora’ , nr. 221
Lama sa subțire (2 mm), precisa și extrem de flexibila este ideala pentru incizia, filetatul , eliminarea solzilor de pește, precum și pentru a elimina grasimea. Lama de 17 cm poate deasemenea felia carnea gătita și peștele foarte slab.
Cutit de bucatarie Opinel ‘Intempora’ nr.222, pentru carne de pasare
Lama scurta, rigida, de 13 cm lungime si 2,5 mm grosime , rezistenta la rasucire, este eficienta pentru a separa carnea de pe oase, tendoane, sau pentru a separa grasimea. Manerul protejeaza mana de taisul lamei, astfel ca se poate lucra in conditii de siguranta deplina.
Cutit ‘Carpaccio ‘ Opinel nr. 223
Lama este lunga (30 de cm) si suficient de flexibila (1,5 mm grosime); taie usor felii subtiri de somon crud sau afumat si sunca.
Furca pentru carne (taiere)
Ideala pentru a tine friptura, picioarele de miel si pasare atunci cand sunt gatite sau pentru a intoarce bucatile de carne atunci cand gatiti.
Cutit pentru paine Opinel
 
Set Trio Intempora
Set Trio Intempora contine 3 articole esentiale in bucatarie: Nr.218 – Cutit Chef Multifunctional, Nr. 220 – Cutit pentru taiat, Nr. 225 – Cutit pentru decojit. Perfect pentru acasa sau oferit cadou!